Veckans debatt

56 Veckans debatt har publicerats på Biståndsdebatten.se.

Debattveckan

Avräkningarna från biståndet och flyktingkrisen, människorättsbrott och allt större förmögenhetsklyftor. Det är några av de ämnen som präglat veckans biståndsdebatt som OmVärlden presenterar tillsammans med Biståndsdebatten.se.

Debattveckan

Regeringen har slarvat bort miljarder ur biståndsbudgeten, anser flera biståndsorganisationer. Den borgerliga Nato-kören har tagit i från tårna och Sverige kommer få det tufft i FN:s säkerhetsråd. Detta har präglat veckans biståndsdebatt som OmVärlden presenterar i samarbete med Biståndsdebatten.se.

Debattveckan

Vilken är svenskarnas favoritdiktatur? Vad är utrotningsturism? Ger svenska staten terrorstöd? Detta och mycket annat tas upp i veckans biståndsdebatt som nätmagasinet OmVärlden presenterar i samarbete med Biståndsdebatten.se.

Debattveckan

Skatt på flygresor, förbud mot plastkassar och hur samverkar egentligen miljön med mänskliga rättigheter? Dessutom har barbariet i Syrien och matfrågor varit uppe för debatt. Nätmagasinet OmVärlden presenterar veckans debatt i samarbete med Biståndsdebatten.se.

Debattveckan

De ensamkommande flyktingbarnen och miljöpolitiken har genererat två stora debatter i veckan. Följ dem och den övriga biståndsdebatten genom nätmagasinet OmVärldens sammanfattning, som presenteras i samarbete med Biståndsdebatten.se.

Dela det här: