Stöd oss genom att bli FUF-supporter

Världen behöver fler perspektiv – vi behöver er!

FUF är en oberoende plattform för information och debatt om global utveckling. FUF kan inte fungera utan stöd. Bli FUF-supporter idag och bidra till en unik mötesplats för arbetet för en hållbar global utveckling.

Nuvarande FUF-supportrar uppskattar att de genom FUF kan nå viktiga målgrupper, t.ex. universitetsstuderande, och att de får tillgång till FUF:s breda nätverk och aktuell information om globala utvecklingsfrågor och Agenda 2030. Ett FUF-supporterskap kostar 15 000 kr/år och innebär bland annat att ni får…

…ha en klickbar banner på våra tre webbsidor biståndsdebatten.se, fuf.se och fufkorrespondenterna.com under ett helt år. Totalt hade sidorna 123 000 besök under förra året.

…åtta klickbara annonser i webbtidningarna FUF i Världen och FUF-bladet. Tidningarna skickas till FUF:s alla medlemmar och kontaktpersoner och publiceras på fuf.se och i våra sociala mediekanaler.

…kontaktyta till engagerade unga vuxna med intresse för globala utvecklingsfrågor. 75 procent av FUF:s medlemmar tillhör denna kategori.

…kontaktyta till FUF:s organisationsnätverk. Under förra året samarbetade vi med drygt 80 olika internationella och nationella organisationer, myndigheter och företag vid olika arrangemang.

inbjudningar till, och gratis gå på, FUF:s samtliga seminarier och debatter.

Kontakta fuf@fuf.se för mer information om FUF-supporterskapet.

Redan nu är Sida, Röda Korset, Folke Bernadotteakademin, Kvinna till Kvinna, Svenska Kyrkan, NIRAS InDevelop, SIANI, Fackförbundet ST, Individuell Människohjälp, Diakonia, Svenska Missionsrådet och We Effect FUF-supportar. Så här säger några av våra FUF-supportrar om varför de har valt att stödja oss och samtidigt synas i våra kanaler:

“Vi är FUF-supportrar för att vi tycker att det är en viktig funktion i det svenska
biståndslandskapet och för att det också blir en bra plattform för oss om vi behöver nå ut med våra budskap och hålla oss uppdaterade om frågor inom biståndet (genom seminarier etc.).”

“Vi tycker att FUF gör ett viktigt arbete för att informera om och bidra till diskussion om utvecklingsfrågor. Genom att vara FUF-supportrar syns vi också i FUF:s kanaler och når en målgrupp som är relevant för oss. Att få en kontaktyta till FUF:s medlemmar, unga som är intresserade av utvecklingsfrågor, är viktigt för oss ur ett långsiktigt perspektiv.”

“Ett skäl idag är att stödja biståndsdebatten.se för att det är ett viktigt sammanhang där biståndspolitiken diskuteras som vi velat vara med och ta ansvar för.”

Som FUF-supportrar blir ni en del av en välrenommerad organisation som fungerar som den främsta arenan för information och debatt om globala utvecklingsfrågor i Sverige. Hos oss möts praktiker från akademi, civilsamhälle, myndigheter och näringsliv såväl som en intresserad allmänhet för att utbyta kunskaper och inleda samarbeten. FUF har funnits sedan 1972 och fortsätter att utvecklas. 2016 var vårt mest framgångsrika år hittills. Totalt nådde vi ut till drygt 180 000 personer. Här kan du ta del av de resultat som våra FUF-supportrar var med och bidrog till under året:

Dela det här: