Inbjudan:

Film har har den magiska kraften att kunna inspirera, påverka och öka medvetenheten om viktiga frågor. Många spelfilmer utforskar globala utmaningar som rasism, sexism, konflikt, fattigdom och ojämlikhet. De kan hjälpa oss att se världen och identifiera oss med platser och problem vi kanske inte vet så mycket om.

Bio Global är ett samarbete mellan FUF och Bio Rio i Stockholm. Under våren visar vi tre tankeväckande filmer som lyfter olika globala frågor. Efter filmerna blir det samtal där vi, tillsammans med en inbjuden gäst, vrider och vänder på verkliga utmaningar som världen står inför idag.

Samtliga visningar är du välkommen att mingla med FUF och kvällens gäst i foajén från kl. 17:00! Filmen startar alltid kl. 17:30.

21/3 - The Post

Biljetter: http://www.biorio.se/kalendarium/film/post/

 

*** Medlemserbjudande ***

Som FUF-medlem har du möjlighet att gå på alla 3 evenemang till priset av 2! Besök Bio Rio i Hornstull och uppge i biljettkassan att du är medlem i FUF för att få tillgång till detta erbjudande. Gäller t.o.m. 21/3.

Som medlem i FUF handlar du även enstaka biljetter till ett lägre pris. Skriv in rabattkoden "stud" när du köper din biljett på Bio Rios hemsida så betalar du 100kr istället för 120kr.

Kolla in Facebook-evenemanget för uppdaterad info.

Varmt välkommen!

Plats: Bio rio, Hornstulls Strand 3, Stockholm

Datum: 21 mars, 2018

Tid: 17:30

Arrangörer: ,

Ämnen: Mänskliga rättigheter, Samhällsaktörer

Dela det här:

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *