Sedan mina första dagar som generalsekreterare har jag nämnt klimatförändringen som vår tids största utmaning. Detta är varför den utgjort en prioritet för mitt mandat. Jag har talat med nästan varje världsledare om det hot klimatförändringen ­utgör för våra ekonomier, vår säkerhet och vår överlevnad. Jag har besökt varje kontinent och mött samhällen som lever på klimatförändringens frontlinjer.

Läs hela artikeln »

Dela det här:

Veckans mest lästa debattartiklar

  1. ”Behåll Right Livelihood-priset i riksdagen”

  2. Kubakramarna borde minnas Castros offer

  3. Sociala medier väljer inte sida

  4. Sadev bör finnas kvar i Karlstad

  5. M: Sverige måste kraftsamla för mänskliga rättigheter

  6. Lagförslaget som hotar oberoende rapportering

  7. Utan skuld

  8. Skadat förtroende för FN

  9. FN-chefen: En triumf för mänskligheten

  10. Sveriges stöd till terrorn

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *