“Med beslutet att erkänna Palestina återknyter SAP till Undén och Palme, vilket borde öppna för ett erkännande av Västsahara. Några folkrättsliga hinder finns ej.

Wallström har den svenska opinionen bakom sig, med folkrörelse-Sverige och även allianspartier, utom moderaterna som aldrig ställt upp för Afrikas befrielse. Dessutom FN, Internationella domstolen och den folkrättsliga expertisen.”

Läs hela artikeln »

Dela det här:

Veckans mest lästa debattartiklar

 1. ”Regeringens strategi alltjämt en besvikelse”

 2. ”Biståndet ska gå till dem som behöver det mest”

 3. Sadev bör finnas kvar i Karlstad

 4. Utan skuld

 5. Värt kritik att kritisera barnsex

 6. Hjälpmiljarder militära sjön

 7. Se upp för biståndseufori

 8. Verkligheten talar emot Schyman

 9. Regeringens smutsiga vapenbyk

 10. ”Så här kan EU med enkla medel stödja Nordafrika”

En kommentar till Erkänn Västsahara!

 • Det stora flertalet av västsahariska stödföreningarna och autonomi. Algeriet diplomater och frivilligorganisationer som arbetar för Algeriet i Sverige, talar på uppdrag av sahariska som inte nödvändigtvis från Västsahara territorium södra Marocko. Majoriteten av västsahariska bor i Västsahara. Cheferna för kommunerna är Västsahariska. Borgmästarna är Västsahariska. Guvernörerna är Västsahariska. Cheferna för lokala industries inklusive fosfater är Västsahariska. Slutit det senaste valet är ca 70%. Den västra sahariska gjorde valet av fackförenings 1975. De gjorde valet av självständighet 2007 för att avsluta absurda Västsahara fråga. Västsahara frågan inför Marocko till Algeriet sedan kalla kriget …

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *