“Med beslutet att erkänna Palestina återknyter SAP till Undén och Palme, vilket borde öppna för ett erkännande av Västsahara. Några folkrättsliga hinder finns ej.

Wallström har den svenska opinionen bakom sig, med folkrörelse-Sverige och även allianspartier, utom moderaterna som aldrig ställt upp för Afrikas befrielse. Dessutom FN, Internationella domstolen och den folkrättsliga expertisen.”

Läs hela artikeln »

Dela det här:

Veckans mest lästa debattartiklar

 1. Biståndsrekord och bättre användning

 2. Slavhandeln i Libyen är även EU:s ansvar

 3. Ansvaret borde ligga hos den rikaste procenten

 4. Svenskarna som kämpar i Syrien är inga terrorister

 5. EU har drabbats av miljöfarligt solsting

 6. Kvinnan klimatnyckeln

 7. Överrösta fossillobbyn – kräv bindande klimatavtal

 8. Låt inte terrorn stoppa kampen för klimatet

 9. Oanständigt att Sverige ger notan till fattiga länder

 10. “Biståndet borde granskas på ett bättre sätt”

En kommentar till Erkänn Västsahara!

 • Det stora flertalet av västsahariska stödföreningarna och autonomi. Algeriet diplomater och frivilligorganisationer som arbetar för Algeriet i Sverige, talar på uppdrag av sahariska som inte nödvändigtvis från Västsahara territorium södra Marocko. Majoriteten av västsahariska bor i Västsahara. Cheferna för kommunerna är Västsahariska. Borgmästarna är Västsahariska. Guvernörerna är Västsahariska. Cheferna för lokala industries inklusive fosfater är Västsahariska. Slutit det senaste valet är ca 70%. Den västra sahariska gjorde valet av fackförenings 1975. De gjorde valet av självständighet 2007 för att avsluta absurda Västsahara fråga. Västsahara frågan inför Marocko till Algeriet sedan kalla kriget …

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *