“Kanske har vi en utrikesminister som anser att Mellanösterns problem till stor del beror på konflikten mellan Israel och palestinierna? Är det skälet till att hon nästan tvångsmässigt drar in palestiniernas situation i en diskussion om terrorn i Paris, som egentligen inte har något med konflikten mellan israeler och palestinier att göra? Är hon samma andas barn som socialdemokraten Pierre Schori som i SR, också i söndags, sade att Netanyahu och Israel bygger ett kalifat i Israel. Så talar endast den som aldrig förstått skillnaden mellan demokrati och diktatur, mellan barbari och civilisation.”

Läs hela artikeln »

Dela det här:

Veckans mest lästa debattartiklar

  1. ”Behåll Right Livelihood-priset i riksdagen”

  2. Lagförslaget som hotar oberoende rapportering

  3. Sadev bör finnas kvar i Karlstad

  4. EU borde vara mer lyhört

  5. Hjälpmiljarder militära sjön

  6. Sociala medier väljer inte sida

  7. M: Sverige måste kraftsamla för mänskliga rättigheter

  8. Värt kritik att kritisera barnsex

  9. ”Regeringens strategi alltjämt en besvikelse”

  10. Utan skuld

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *