“Lundin har inte heller velat ha någon insyn i den verksamhet Africa Oil driver i Ogaden. I stället har man förringat sin inblandning. När Martin Schibbye och Johan Persson sökte svaren på plats dömde den ­etiopiska domstolen dem till långa fängelse­domar. Lundin har dessutom visat en ovanlig arrogans mot svenska folket. Efter Aftonbladets granskning skrev Ian och Lukas Lundin en märklig debattartikel där de avfärdade alla uppgifter som ”smutskastning”. Så uppför sig den som anser sig stå över varje misstanke – en pose ovanligt illa lämpad för oljebolagsdirektörer.”

Läs hela artikeln »

Dela det här:

Veckans mest lästa debattartiklar

  1. Jobba gratis

  2. Sadev bör finnas kvar i Karlstad

  3. Sätt stopp för dubbelmoralen

  4. Behåll budgetstödet, Carlsson

  5. Den trendiga välgörenheten

  6. Vem kan vara emot rättvis handel

  7. Se upp för biståndseufori

  8. M: Sverige måste kraftsamla för mänskliga rättigheter

  9. Rätt att stoppa diktatorn

  10. Verkligheten talar emot Schyman

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *