“Världssamfundet visar sent omsider att man menar allvar med att Khaddafi måste bort. Folket i Libyen förtjänar allt stöd, och ibland är militära medel nödvändiga. […] EU har däremot, som så ofta när det bränner till, varit en besvikelse.

Läs hela artikeln »

Dela det här:

Veckans mest lästa debattartiklar

 1. Var får vi mest nytta för 20 miljarder skattekronor?

 2. Ny biståndsmiljard ska trygga utsatta kvinnor

 3. Detta händer när EU ger ett laglöst land pengar för att slippa flyktingar

 4. Därför ger vi bistånd till Palestina – trots bristerna

 5. Resiliens – jämvikt eller rättvisa?

 6. Forskare: Låt flyktingar söka jobb i hela EU

 7. Kvinnorna behöver skydd, Wallström

 8. ”Demokratin i Sverige fortsatt stark – men den utmanas globalt”

 9. Fördämningarna brister i Zimbabwe

 10. Europa klarar sig inte utan batterier

En kommentar till Rätt att stoppa diktatorn

 • george:

  om resten av din familj har varit där. hade du tyckt annorlunda? skulle du verkligen offra dina egna barn, föräldrar, brödrar och systrar och vänner för att nån efter falska grunder vill störta en. just precis falska grunder. andra länder har fått i media info om att vi i västvärdlen har fått fel information. men sanningen är dte ingen som bryr sig om. sedan när har våld löst nåt. varför tillåts det slakt på miljoner människor i afrika utan att media tar upp det oftare än var femte år som kort notis?

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *