“Världssamfundet visar sent omsider att man menar allvar med att Khaddafi måste bort. Folket i Libyen förtjänar allt stöd, och ibland är militära medel nödvändiga. […] EU har däremot, som så ofta när det bränner till, varit en besvikelse.

Läs hela artikeln »

Dela det här:

Veckans mest lästa debattartiklar

 1. ”Behåll Right Livelihood-priset i riksdagen”

 2. Kubakramarna borde minnas Castros offer

 3. Sociala medier väljer inte sida

 4. M: Sverige måste kraftsamla för mänskliga rättigheter

 5. Sadev bör finnas kvar i Karlstad

 6. Utan skuld

 7. Regeringens smutsiga vapenbyk

 8. Sadev en orättfärdig nedläggning

 9. Palestinabistånd bör granskas

 10. Primitiv svensk afghanistandebatt

En kommentar till Rätt att stoppa diktatorn

 • george:

  om resten av din familj har varit där. hade du tyckt annorlunda? skulle du verkligen offra dina egna barn, föräldrar, brödrar och systrar och vänner för att nån efter falska grunder vill störta en. just precis falska grunder. andra länder har fått i media info om att vi i västvärdlen har fått fel information. men sanningen är dte ingen som bryr sig om. sedan när har våld löst nåt. varför tillåts det slakt på miljoner människor i afrika utan att media tar upp det oftare än var femte år som kort notis?

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *