“Världssamfundet visar sent omsider att man menar allvar med att Khaddafi måste bort. Folket i Libyen förtjänar allt stöd, och ibland är militära medel nödvändiga. […] EU har däremot, som så ofta när det bränner till, varit en besvikelse.

Läs hela artikeln »

Dela det här:

Veckans mest lästa debattartiklar

 1. Modernt bistånd ska vara smart och katalytiskt

 2. När brott mot mänskligheten lönar sig

 3. Nu finns möjlighet att påverka Kuba

 4. Svenska klädföretag måste ta sitt ansvar på riktigt

 5. Konsten att sälja och döda ett barn

 6. Ansvaret vilar på Hamas

 7. UNDP uppmanar G8 att hålla sina löften

 8. Har svenska kvinnor mänskliga rättigheter?

 9. Tio procent av din årsinkomst räddar ett liv

 10. Sveken mot västsaharierna fortsätter

En kommentar till Rätt att stoppa diktatorn

 • george:

  om resten av din familj har varit där. hade du tyckt annorlunda? skulle du verkligen offra dina egna barn, föräldrar, brödrar och systrar och vänner för att nån efter falska grunder vill störta en. just precis falska grunder. andra länder har fått i media info om att vi i västvärdlen har fått fel information. men sanningen är dte ingen som bryr sig om. sedan när har våld löst nåt. varför tillåts det slakt på miljoner människor i afrika utan att media tar upp det oftare än var femte år som kort notis?

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *